Biodynaaminen maatalous

Me kaikki haluamme kasvattaa ruokaa etu- tai takapihallamme, terasseillamme, gallerioillamme ja haluamme terveellisiä elämäntapoja.

Biodynaaminen puutarhanhoito on yksi vanhimmista kotikasvatuksen ideoista. Se on metafyysinen lähestymistapa puutarhanhoitoon, jossa otetaan huomioon kuun ja tähtien vaikutukset tuotteiden ja maaperän kasvuun. Koska terve maaperä on biodynaamisessa maataloudessa elintärkeää.

Siihen kuuluu ensisijaisesti maaperän täydentäminen kompostin avulla. Se ravitsee maaperää sisältäpäin. Biodynaamisessa puutarhanhoidossa työskennellään erityisen kalenterin, Stella Naturan, mukaan. Kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan viljelyä, istutusta ja sadonkorjuuta ottamalla huomioon maailmankaikkeuden voimat.

Perinteinen maatalousjärjestelmä on pilannut maan ja maaperän, mikä puolestaan on heikentänyt elintarvikkeiden laatua. Ruoka on nykyään menettänyt mineraali- ja vitamiinipitoisuutensa liiallisen torjunta-aineiden, kemiallisten lannoitteiden, keinotekoisten kasvukäytäntöjen, hormoniruiskutusten ja muiden vastaavien vuoksi.

On tärkeää kartoittaa tilanne ja käyttää luonnonlakeja hyväksemme. Biodynaamisen maatalouden mukauttaminen auttaisi meitä säilyttämään maaperän laadun, koska se on ratkaiseva tekijä. Kemikaalien käytön sijaan voimme käyttää biodynaamisessa maataloudessa kannustettuja homeopaattisia valmisteita maaperän elvyttämiseksi. Vaihteleva laiduntaminen, viljelykierto ja komposti lisäävät tuotteiden elämää ja runsautta.

Biodynaamisen maatalouden sertifiointi Yhdistyneessä kuningaskunnassa edellyttää, että viljelymaata on elvytettävä kolmen vuoden ajan ruiskuttamalla maaperään erikoistuneita homeopaattisia valmisteita säästeliäästi. Kyseessä on ainutlaatuinen mineraalien, kasvien, ötököiden ja lannan seos, joka auttaa maaperää parantumaan ja tuottaa samalla laadukasta satoa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *